Lue uusin asiakaslehti
Rosépippuri-broilerikastike
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Rosépippuri-broilerikastike

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 3,74 kg

2,200 l vesi
0,130 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,280 kg IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset
0,130 kg IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,007 l Touch of Taste Kanafondi
0,004 kg Broilerimauste
0,001 kg Rosépippuri, rouhittu
1,500 kg Broilerin fileekuutio, kypsä

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset, IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste ja Touch of Taste Kanafondi ja sekoita tasaiseksi.

Lisää lopuksi mausteet ja broilerin filekuutiot.

Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka