Lue uusin asiakaslehti
Rosépippuri-broilerikastike
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Rosépippuri-broilerikastike

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 3,74 kg

2,200 l vesi
0,130 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,280 kg IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset
0,130 kg IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,007 l Touch of Taste Kanafondi
0,004 kg Broilerimauste
0,001 kg Rosépippuri, rouhittu
1,500 kg Broilerin fileekuutio, kypsä

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset, IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste ja Touch of Taste Kanafondi ja sekoita tasaiseksi.

Lisää lopuksi mausteet ja broilerin filekuutiot.

Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu