Lohta mango-appelsiinikastikkeessa
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 225 g
Määrä: 4,5 kg
3,000 kg | Lohi, annospala pakaste 150g |
0,600 l | Vesi |
0,065 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,080 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,002 kg | Kurkuma |
0,002 kg | Välimeren yrttimausteseos, suolaton |
0,010 kg | Suola |
Lado lohipalat vuokaan.
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Kanaliemi -ainekset ja mausteet.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Lisää appelsiinimehu, mangosose, ja kasvirasvasekoite.
Kaada kastike vuokaan lohipalojen päälle.
Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min (kansi päällä)
0,400 l | Appelsiinituoremehu |
0,200 kg | Mangosose, makeuttamaton |
0,070 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,300 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |