Lue uusin asiakaslehti
Lohta mango-appelsiinikastikkeessa
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Lohta mango-appelsiinikastikkeessa

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 225 g
Määrä: 4,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
3,000 kg Lohi, annospala pakaste 150g
0,600 l Vesi
0,065 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,080 l Touch of Taste Hummerifondi
0,002 kg Kurkuma
0,002 kg Välimeren yrttimausteseos, suolaton
0,010 kg Suola

Lado lohipalat vuokaan.

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Kanaliemi -ainekset ja mausteet.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää appelsiinimehu, mangosose, ja kasvirasvasekoite.

Kaada kastike vuokaan lohipalojen päälle.

Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)

Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min (kansi päällä)

0,400 l Appelsiinituoremehu
0,200 kg Mangosose, makeuttamaton
0,070 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,300 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu