Broileri-kurpitsavuoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 249 g
Määrä: 24,9 kg
10,836 kg | Perunakuutio, kypsä |
2,000 kg | Kurpitsakuutio, pakaste |
2,000 kg | Kurpitsapala, mangoinen |
4,168 kg | Broileri, jauheliha, kypsä |
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan kerroksittain.
0,050 kg | Suola |
4,168 l | vesi |
0,650 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
0,050 kg | Sipulihiutale |
0,083 kg | Kanaliemi |
1,167 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
1,250 l | Kookoskerma |
0,917 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,042 kg | inkivääri, maustepyree |
Valmista sekoittavassa padassa jos mahdollista. Lisää vesi ja kastikepohja. Kiehauta. Lisää mausteet, kookoskerma, juustocreme ja kasvirasvasekoite.
Jaa seos viiteen osaan, saat noin 2 l/vuoka. Kaada liemi vuokaan peruna-kurpitsa-broileriseoksen päälle.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.