Chili sin carne
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg
0,030 l | Ruokaöljy |
0,160 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,010 kg | Valkosipulimurska, säilyke |
0,040 kg | Tomaattipyre |
0,500 kg | Papu, punainen, säilyke |
0,200 kg | Paprikasekoitus, pakaste |
0,210 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
0,200 kg | Kasviproteiini (soijarouhe, härkäpapurouhe tai vastaava) |
0,600 l | Vesi |
0,008 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
0,004 kg | Sokeri |
0,003 kg | Chilijauhe |
0,002 kg | Suola |
Kuullota sipuli, valkosipuli ja tomaattipyre öljyssä. Lisää joukkoon kasvikset, vesi, IsoMitta Lasagnekastike-aines ja kasviproteiini.
Jos valmistat suuria määriä, sekoita ensin kastikepohja-ainekset pieneen vesimäärään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Hauduta seosta vielä hetki. Mausta sokerilla, suolalla, chilillä ja kasvisliemijauheella.