Chili sin carne
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg
0,030 | L | Ruokaöljy |
0,160 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,010 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,040 | KG | Tomaattipyre |
0,500 | KG | Papu, punainen, säilyke |
0,200 | KG | Paprikasekoitus, pakaste |
0,210 | KG | IsoMitta Spagettikastike -ainekset |
0,600 | L | Vesi |
0,008 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
0,004 | KG | Sokeri |
0,003 | KG | Chilijauhe |
0,002 | KG | Suola |
Kuullota sipuli, valkosipuli ja tomaattipyre öljyssä. Lisää joukkoon kasvikset, vesi, sekä kastikeaines.
Jos valmistat suuria määriä, sekoita ensin kastikepohja-ainekset pieneen vesimäärään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Hauduta seosta vielä hetki. Mausta sokerilla, suolalla, chilillä ja kasvisliemijauheella.