Lue uusin asiakaslehti
Sitruunainen broileri-pastavuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sitruunainen broileri-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
1,000 kg Broilerisuikale, kypsä
0,800 kg Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Herne, pakaste

Laita voideltuun 1/1 65 mm. GN-vuokaan raaka pasta, kypsä broilersuikale, sipuli ja pakastekasvis.

2,200 l vesi
0,100 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,400 kg IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
0,900 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,056 l Touch of Taste Kanafondi

Sekoita IsoMitta vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta sitruunakastikeainekset, kasvirasvasekoite ja Touch of Taste Kanafondi.

Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita ( 3.2 litraa lientä/vuoka). Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60 %) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka