Sitruunainen broileri-pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
1,000 kg | Broilerisuikale, kypsä |
0,950 kg | Raguletto Fusilli 2x3kg, täysjyvävenhnä |
0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,300 kg | Herne, pakaste |
Laita voideltuun 1/1 65 mm. GN-vuokaan raaka pasta, kypsä broilersuikale, sipuli ja pakastekasvis.
2,200 l | vesi |
0,100 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
Sekoita IsoMitta vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,300 kg | IsoMitta Sitruunakastike -ainekset |
0,900 l | Vispikerma, laktoositon |
0,125 l | Touch of Taste Kanafondi |
Lisää IsoMitta sitruunakastikeainekset, IsoMitta Kanakastike- /keittopohja-ainekset vispikerma ja Touch of Taste Kanafondi. Dekoita kastike tasaiseksi.
0,100 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita ( 3.2 litraa lientä/vuoka). Varmista massan lämpötila max.+4°C Säilytä kylmässä kannella peitettynä valmistukseen saakka max.72h Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 10-20 %) noin 30-40 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.