Lue uusin asiakaslehti
Sitruunainen broileri-pastavuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sitruunainen broileri-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
1,000 kg Broilerisuikale, kypsä
0,950 kg Raguletto Fusilli 2x3kg, täysjyvävenhnä
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Herne, pakaste

Laita voideltuun 1/1 65 mm. GN-vuokaan raaka pasta, kypsä broilersuikale, sipuli ja pakastekasvis.

2,200 l vesi
0,100 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja

Sekoita IsoMitta vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

0,300 kg IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
0,900 l Vispikerma, laktoositon
0,125 l Touch of Taste Kanafondi

Lisää IsoMitta sitruunakastikeainekset, IsoMitta Kanakastike- /keittopohja-ainekset vispikerma ja Touch of Taste Kanafondi. Dekoita kastike tasaiseksi.

0,100 kg Juustoraasteseos, laktoositon

Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita ( 3.2 litraa lientä/vuoka). Varmista massan lämpötila max.+4°C Säilytä kylmässä kannella peitettynä valmistukseen saakka max.72h Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 10-20 %) noin 30-40 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu