Lue uusin asiakaslehti
Satokauden palapaisti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Satokauden palapaisti

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg

2,200 l Vesi
0,135 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja
0,100 kg IsoMitta Paistinkastikeainekset
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,450 kg Porkkanamedaljonki, pakaste
0,250 l Vispikerma, laktoositon
1,600 kg Nauta O kuutio, kypsä
0,010 kg Suola

Sekoita IsoMitta Ruskea kylmäsuuruste ja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Paistinkastike -ainekset, sipulit ja vispikerma sekä liha.

Sekoita tasaiseksi.

Säilytä kylmässä

Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu