Lue uusin asiakaslehti
Satokauden palapaisti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Satokauden palapaisti

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg

2,200 l vesi
0,135 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja
0,100 kg IsoMitta Paistinkastike -ainekset
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,450 kg Porkkanamedaljonki, pakaste
0,250 l Vispikerma, laktoositon
1,600 kg Nauta O kuutio, kypsä
0,010 kg Suola

Sekoita IsoMitta Ruskea kylmäsuuruste ja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Paistinkastike -ainekset, sipulit ja vispikerma sekä liha.

Sekoita tasaiseksi.

Säilytä kylmässä

Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka