Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sofian linssipasta Korsholm

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg

6,000 kpl SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla

0,800 kg Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty
1,900 kg GoGreen Punainen Linssi
5,000 kg Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta

Annostele vuokiin tasaisesti

Aurinkokuivatut tomaatit n. 130g/vuoka

Esikeitetty punainen linssi n. 300g/vuoka

Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta n. 800g/vuoka

0,065 l Rypsiöljy
0,011 kg Oregano
0,060 kg Mustapippuri, rouhittu
0,125 kg Sambal Oelek chilitahna
0,013 kg Timjami
0,750 kg Sipulikuutio, pakaste

Freesaa sipulit ja mausteet öljyssä.

0,250 kg Tomaattisose
7,500 kg Tomaattimurska

Lisää joukkoon tomaattimurska ja tomaattisose ja kuumenna hyvin.

12,500 l vesi
0,500 l Touch of Taste Kantarellifondi
1,000 l Touch of Taste Kasvisfondi

Lisää vesi, Touch of Taste Kantarellifondi ja Touch of Taste Kasvisfondi ja kiehauta kastike.

1,500 kg Arla Fraiche Kerma 30% 1L 66429
0,100 kg Hunaja

LIsää lopuksi Arla Fraiche Kerma 30% ja hunaja, sekoita ja annostele kastike vuokiin. N.4kg/vuoka.

Sekoita hyvin pastan sekaan.

1,500 kg Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 160 astetta n. 35 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka