Aurinkoinen mangokakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg
Pohja: | |
0,180 kg | Digestive |
0,080 l | Sulatettu margariini, laktoositon |
Hienonna keksit tehosekoittimella tai kutterilla ja lisää sulatettu margariini joukkoon. Painele murumassa tasaisesti irtopohjavuokaan.
Täyte: | |
0,600 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,250 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
0,016 kg | Liivatelehti |
Mittaa maito, kasvirasvasekoite, rahka ja vaahtoainekset. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuvaahtoon.
Levitä vaahtomassa keksimurukerroksen päälle ja anna hyytyä kylmässä 10 - 15 min.
Pintakiille: | |
0,006 kg | Liivatelehti |
0,150 kg | Mangosose, makeuttamaton |
0,200 l | vesi |
0,060 kg | IsoMitta Tropiikin Hedelmät -kiisseli/ -keittoaines |
Sekoita veteen kiisseliainekset, sose ja sulatetut liivatteet. Levitä kiille hyytyneen kakun pinnalle.