Äyriäiskeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
0,024 kg | Valkosipuli |
0,079 kg | Salottisipuli |
0,016 kg | Sokeri |
0,008 kg | Chilipaprika, punainen |
0,016 l | Oliiviöljy |
Freesaa salottisipuli, valkosipuli, ja chili oliiviöljyssä sokerin kanssa.
0,048 kg | Tomaattipyre |
0,635 l | Valkoviini, kuiva |
0,953 l | vesi |
0,079 l | Touch of Taste Simpukkafondi |
Lisää tomaattipyre, valkoviini, vesi ja ToT Simpukkafondi
0,079 kg | Voi, laktoositon |
0,008 kg | Suola |
0,008 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Keitä n. 5 min, mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja sekoita kylmä voi sauvasekoittimella kuumaan keittoon juuri ennen tarjoilua.
PÄÄLLE: | |
0,635 kg | Katkarapu, pakaste |
0,635 kg | Jokirapu, kokonainen |
0,016 l | Touch of Taste Simpukkafondi |
0,008 kg | Valkosipuli |
0,159 l | Rypsiöljy |
0,191 kg | Salaattisipuli |
0,159 kg | Lehtiselleri |
0,071 kg | Paprika, punainen |
0,032 kg | Basilika, tuore |
Korianteri tuore | |
Sitruuna |
Valuta ravut. Hienonna sipulit, selleri, paprika ja basilika. Sekoita mukaan öljy, fondi ja valuneet ravut ja ripaus suolaa.
Anna maustua n. 2h.