Lue uusin asiakaslehti
Chorizo borshkeitto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 3,00)

Chorizo borshkeitto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 6,4 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,900 kg Punajuuri
0,300 kg Porkkana
0,150 kg Selleri, kuorittu
0,600 kg Valkokaali
0,600 kg Punakaali

Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Suikaloi kaalit. (Reseptillä käyttöpainot, ei sisällä esivalmisteluhävikkiä)

0,280 kg Sipuli
0,015 kg Valkosipuli

Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.

0,050 kg Voi, laktoositon
0,080 kg Tomaattipyre

Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää sipulit, jatka freesausta. Liäss suikaloidut juurekset ja kaali, freesaa hetki.

2,500 l Vesi
0,030 kg Bong Kanaliemiainekset, 0,5 %
0,050 l Valkoviinietikka
0,008 kg Laakerinlehti
0,005 kg Mustapippuri, kokonainen
0,013 kg Suola
0,800 kg Chorizomakkara

Lisää vesi (niin että kasvikset jäävät noin 2-3cm vedenpinnan alapuolelle), etikka, liemiainekset ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.

Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.

0,250 kg Smetana, vähälaktoosinen
0,050 kg Hunaja

Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu