Chorizo borshkeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,042 kg | Punajuuri |
0,317 kg | Porkkana |
0,167 kg | Selleri, kuorittu |
0,583 kg | Valkokaali |
0,583 kg | Punakaali |
Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Leikkaa kaalit suikaleiksi.
0,333 kg | Sipuli |
0,020 kg | Valkosipuli |
Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.
0,050 kg | Voi, laktoositon |
0,083 kg | Tomaattipyre |
Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää juurekset, kaalit ja sipulit.
vesi | |
0,033 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % |
0,050 l | Valkoviinietikka |
0,008 kg | Laakerinlehti |
0,005 kg | Mustapippuri, kokonainen |
0,013 kg | Suola |
0,833 kg | Chorizomakkara |
Lisää vesi, etikka, liemiainekset ja mausteet.
Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.
Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.
0,250 kg | Smetana, vähälaktoosinen |
0,050 kg | Hunaja |
Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.