Lue uusin asiakaslehti
Chorizo borshkeitto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Chorizo borshkeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
1,042 kg Punajuuri
0,317 kg Porkkana
0,167 kg Selleri, kuorittu
0,583 kg Valkokaali
0,583 kg Punakaali

Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Leikkaa kaalit suikaleiksi.

0,333 kg Sipuli
0,020 kg Valkosipuli

Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.

0,050 kg Voi, laktoositon
0,083 kg Tomaattipyre

Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää juurekset, kaalit ja sipulit.

vesi
0,033 kg Bong Kanaliemiainekset, 0,5 %
0,050 l Valkoviinietikka
0,008 kg Laakerinlehti
0,005 kg Mustapippuri, kokonainen
0,013 kg Suola
0,833 kg Chorizomakkara

Lisää vesi, etikka, liemiainekset ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.

Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.

0,250 kg Smetana, vähälaktoosinen
0,050 kg Hunaja

Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu