Chorizo borshkeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 6,4 kg
0,900 kg | Punajuuri |
0,300 kg | Porkkana |
0,150 kg | Selleri, kuorittu |
0,600 kg | Valkokaali |
0,600 kg | Punakaali |
Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Suikaloi kaalit. (Reseptillä käyttöpainot, ei sisällä esivalmisteluhävikkiä)
0,280 kg | Sipuli |
0,015 kg | Valkosipuli |
Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.
0,050 kg | Voi, laktoositon |
0,080 kg | Tomaattipyre |
Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää sipulit, jatka freesausta. Liäss suikaloidut juurekset ja kaali, freesaa hetki.
2,500 l | vesi |
0,030 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % |
0,050 l | Valkoviinietikka |
0,008 kg | Laakerinlehti |
0,005 kg | Mustapippuri, kokonainen |
0,013 kg | Suola |
0,800 kg | Chorizomakkara |
Lisää vesi (niin että kasvikset jäävät noin 2-3cm vedenpinnan alapuolelle), etikka, liemiainekset ja mausteet.
Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.
Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.
0,250 kg | Smetana, vähälaktoosinen |
0,050 kg | Hunaja |
Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.