Chorizo borshkeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,042 | KG | Punajuuri |
0,317 | KG | Porkkana |
0,167 | KG | Selleri, kuorittu |
0,583 | KG | Valkokaali |
0,583 | KG | Punakaali |
Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Leikkaa kaalit suikaleiksi.
0,333 | KG | Sipuli |
0,020 | KG | Valkosipuli |
Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli.
0,050 | KG | Voi, lakstoositon |
0,083 | KG | Tomaattipyre |
Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää juurekset, kaalit ja sipulit.
Vesi | ||
0,033 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,050 | L | Valkoviinietikka |
0,008 | KG | Laakerinlehti |
0,005 | KG | Mustapippuri, kokonainen |
0,013 | KG | Suola |
0,833 | KG | Chorizomakkara |
Lisää vesi, etikka, liemiainekset ja mausteet.
Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet.
Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa.
0,250 | KG | Smetana, vähälaktoosinen |
0,050 | KG | Hunaja |
Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa.