Tilaa uutiskirje
Jauhelihamureke
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Jauhelihamureke

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

3,400 L Vesi
1,275 KG Korppujauho

Sekoita korppujauhot veteen, anna turvota.

0,212 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,043 KG Suola
1,063 KG Sipulikuutio, pakaste
8,500 KG Jauheliha, sika-nauta
0,004 KG Mustapippuri, jauhettu
0,003 KG Maustepippuri, jauhettu

Lisää IsoMitta Lihaliemi -ainekset ja mausteet, sipuli ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi yleiskoneella.

1,063 KG Kananmuna

Lisää lopuksi joukkoon kananmunat rakenne rikottuna ja sekoita tasaiseksi.

Muotoile mureke joko leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai pötköiksi gn-vuokaan 2kpl / vuoka.
Lihapullat ja pihvit voi annostella pursotuspussin avulla, jolloin massaan voi lisätä vettä. ( 100 annokseen n. 1-2 litraa vettä) näin massa on helpompaa pursottaa.

Veden tilalla voit myös käyttää kermaviiliä tai maitoa.
Murekemassasta voit valmistaa myös pihvejä tai kepakoita.

Paista mureke höyrypaistolla 140°:ssa noin 40-50 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.Lihapullat höyrypaistolla 160°n lämpötilassa noin 10-15 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka