Jouluinen Inka-suklaakakku
Annoksia: 30 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 2,7 kg
Pohja: | |
0,250 kg | Taateli |
0,250 l | Vesi |
0,150 kg | Cashewpähkinä |
0,100 kg | Hasselpähkinä |
Keitä kuivattu taateli pehmeäksi, lisää joukkoon karkeaksi rouhitut pähkinät.
0,150 kg | Sokeri |
0,200 kg | Vehnäjauho |
0,300 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,006 kg | Leivinjauhe |
0,400 l | Vispikerma, laktoositon |
0,100 l | Konjakki |
0,150 kg | Kananmuna |
0,200 kg | Voi, laktoositon |
Mittaa ja sekoita huoneenlämpöiset kuivataineet yleiskoneen kulhoon. Lisää loput taikinan ainekset ja vaahdota. Sekoita joukkoon taateli-pähkinäseos. Kaada taikina voideltuun rengasvuokaan tai paistopellille. Paista kiertoilmapaistolla 160ºC noin 20 min.
Kumoa tomusokeroidulle paperille tai pellille ja jäähdytä. Taikinasta voit tehdä myös pikkuleipiä pussottamalla tai leikkaamalla levystä leveitä suikaleita.
Täyte: | |
0,380 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,300 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,300 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,001 kg | Cayennepippuri |
Mittaa kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon. Vaahdota 10 min. Kaada vaahto pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Halutessasi voit laittaa pinnalle kaakaojauhetta. Anna leivoksen tekeytyä kylmässä, vähintään tunti ennen annoksiksi leikkaamista. Cayennepippuri
n tilalla käy esim. chili rouhe tai sambal olek.