Kasvisrisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
0,650 kg | Risotto riisi |
0,500 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,800 kg | Herkkusieniviipale |
1,200 kg | Lohkoporkkanat, pakaste |
0,600 kg | Pikkuherne, pakaste |
0,100 l | Ruokaöljy |
Mittaa kasvikset ja riisi voideltuun GN-vuokaan. Kaada ruokaöljy joukkoon ja sekoita hyvin. Öljyn tulee olla sekoittuneena tasaisesti kasviksiin ja riisiin mehukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
2,000 l | vesi |
0,300 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,150 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,400 kg | IsoMitta Juustokeittoainekset |
0,100 kg | Emmental, raaste |
Yhdistä kaikki liemen ainekset ja kaada kylmänä vuokaan.
Paista yhdistelmäpaistolla 160° C:ssa (kosteus 60 %) n. 40 min.
Ripottele juustoraaste pinnalle paiston loppuvaiheessa.
Anna risoton vetäytyä hetki ennen tarjoamista.