Katkarapu-kalakeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
0,225 | KG | Porkkana |
0,112 | KG | Sipuli |
0,550 | KG | Peruna, yleis-, tuore |
1,800 | L | Vesi |
Keitä paloitellut kasvikset puolikypsiksi.
0,350 | KG | Sei-Lohikuutio-sekoitus |
0,180 | KG | IsoMitta Katkarapukeitto -ainekset |
0,220 | L | Vesi |
0,300 | KG | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Lisää kalapalat, veteen sekoitetut IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja tuorejuusto.
Keitä keitto kypsäksi.
0,050 | KG | Purjosipuli |
0,056 | L | Touch of Taste Kalafondi |
0,006 | KG | Timjami |
0,020 | KG | Ruohosipuli |
Lisää suikaloitu purjo ja mausta keitto Touch of Taste Kalafondi maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu purjosipuli ja timujami, kuumenna.