Lue uusin asiakaslehti
Katkarapu-kalakeitto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Katkarapu-kalakeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
0,225 kg Porkkana
0,112 kg Sipuli
0,550 kg Peruna, yleis-, tuore
1,800 l Vesi

Keitä paloitellut kasvikset puolikypsiksi.

0,350 kg Sei-Lohikuutio-sekoitus
0,180 kg IsoMitta Katkarapukeittoainekset
0,220 l Vesi
0,300 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon

Lisää kalapalat, veteen sekoitetut IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja tuorejuusto.

Keitä keitto kypsäksi.

0,050 kg Purjosipuli
0,056 l Touch of Taste Kalafondi
0,006 kg Timjami
0,020 kg Ruohosipuli

Lisää suikaloitu purjo ja mausta keitto Touch of Taste Kalafondi maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu purjosipuli ja timujami, kuumenna.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu