Kermainen perunanuudelivuoka
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 313 g
Määrä: 3,756 kg
0,130 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
1,500 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja- aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,400 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,300 kg | Juustocreme, laktoositon |
0,025 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
Mustapippuri, rouhittu |
Lisää pohjaan ruokakerma, juustocereme, liemijauhe ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,700 kg | Jauheliha kypsä, pakaste |
Sekoita joukkoon jäinen sipulikuutio ja jauheliha.
0,800 kg | perunanuudeli |
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% kosteutta noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.