Lue uusin asiakaslehti
Kysu Makkarastroganoff
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Kysu Makkarastroganoff

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 152 g
Määrä: 15,2 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

Punnitse 1/1 65 GN vuokaan makkarat, sipulit ja maustekurkkukuutiot. Ota kurkkuliemi talteen. Annoste vuokaan 1,700 kg makkaraa 0,350 kg sipulia 0,700 kg maustekurkkukuutioita

5,100 kg Makkarapala, laktoositon
1,050 kg Sipulikuutio, pakaste
2,100 kg Maustekurkku, kuutio

Valmista kastike: Laita pataan kylmä vesi ja sekoita joukkoon ripottelemalla IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja. Anna turvota 5 min.

6,000 l Vesi
0,650 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja

Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, Bong Lihaliemiaines, kurkkuliemi ja smetana. Sekoita kastike tasaiseksi

0,500 kg Tomaattipyre
0,020 kg Suola
0,010 kg Mustapippuri, rouhittu
0,500 l Touch of Taste Häränlihafondi
1,000 l Maustekurkkujen liemi
1,000 kg Smetana, vähälaktoosinen

Annostele kastike vuokiin, peittele kannella ja laita kylmään. Säilytä max 72h. 3.0-3.1 kg kastiketta/ vuoka

Kuumenna yhdistelmäpaistolla 10-20% kosteus ja 160˚C astetta, kannalla peitettynä n. 30 min.

Sekoita kastike ennen tarjoilua ja ripottele pintaan persiljaa.

0,030 kg Persilja, hienonnettu, pakaste

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu