Mansikkatiramisu
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg
0,120 kg | Sokerikakkulevy |
0,050 l | Mansikkamehu |
Öljyä ja tomusokeroi kevyesti irtopohjavuoan reunat.
Laita sokerikakkulevy irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
Kostuta kevyesti mansikkamehulla sudilla.
0,500 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Mansikkakiisseli/ -keittoainekset |
Valmista paksuhko mansikkakiisseli, laita kylmään hetkeksi.
0,300 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,150 kg | Mansikka |
Vaahdota IsoMitta vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon maitorahka ja paloitellut mansikat.
Yhdistä kiisseli ja vanijarahkavaahto. Levitä tasaisesti vuokaan kakkupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään puoli tuntia. Voit käyttää rahkan asemasta myös esim. mascarpone-juustoa.
0,100 kg | Vadelma |
0,050 kg | Boysenmarja |
0,100 kg | Mansikka |
0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Poista rengasvuoka varovasti ja aseta kakku tarjoiluvadille.
Koristele tuoreilla marjoilla ja vaahdotetulla IsoMitta vaniljakastikkeella.
Vinkki: Valmista jälkiruoka suoraan lasiseen korkeareunaiseen maljaan. Voit käyttää sokerikakkulevyn tilalla myös sormikeksejä tai keskimuruja.