Lue uusin asiakaslehti
Mansikkatiramisu
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Mansikkatiramisu

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 1,92 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
0,120 kg Sokerikakkulevy
0,050 l Mansikkamehu

Öljyä ja tomusokeroi kevyesti irtopohjavuoan reunat.

Laita sokerikakkulevy irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Kostuta kevyesti mansikkamehulla sudilla.

0,500 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Mansikkakiisseli/ -keittoainekset

Valmista paksuhko mansikkakiisseli, laita kylmään hetkeksi.

0,300 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,150 kg Maitorahka, laktoositon
0,150 kg Mansikka

Vaahdota IsoMitta vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon maitorahka ja paloitellut mansikat.

Yhdistä kiisseli ja vanijarahkavaahto. Levitä tasaisesti vuokaan kakkupohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään puoli tuntia. Voit käyttää rahkan asemasta myös esim. mascarpone-juustoa.

0,100 kg Vadelma
0,050 kg Boysenmarja
0,100 kg Mansikka
0,250 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike

Poista rengasvuoka varovasti ja aseta kakku tarjoiluvadille.

Koristele tuoreilla marjoilla ja vaahdotetulla IsoMitta vaniljakastikkeella.

Vinkki: Valmista jälkiruoka suoraan lasiseen korkeareunaiseen maljaan. Voit käyttää sokerikakkulevyn tilalla myös sormikeksejä tai keskimuruja.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu