Matruusin merimiespihvi
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 275 g
Määrä: 5,5 kg
3,000 kg | Peruna, yleis-, tuore |
1,600 kg | Nauta E viipale, kypsä |
0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,002 kg | Maustepippuri, jauhettu |
0,140 kg | IsoMitta Paistinkastikeainekset |
0,040 kg | Fariinisokeri |
1,800 l | vesi |
Lado voideltuun 65 mm GN-vuokaan puolet viipaloiduista perunoista, lihat, sipulit ja mausteet.
Lado päälle loput viipaloiduista perunoista sekä kylmään veteen sekoitettu IsoMitta Paistinkastike -ainekset.
Anna vetäytyä lämpimässä 10 min. ennen tarjoamista.
Paista 160ºC:n lämpötilassa höyrypaistolla noin 45 minuuttia.
Anna vetäytyä lämpimässä 10 min. ennen tarjoamista.
Paistinkastikeainekset voi myös sekoittaa perunoiden joukkoon ja lisätä veden erikseen.
Osan vettä voi korvata oluella tai kotikaljalla, jätä silloin fariinisokeri pois.