Mausteinen makkarapata ála Napoli
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
1,400 kg | IsoMitta Naudanliharisotto |
1,000 kg | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
3,000 l | vesi |
Mittaa vuokaa IsoMitta Naudanliharisotto -aines ja Pomodoro Rosso -vihannessekoitus. Lisää vesi ja sekoita
0,600 kg | Chorizomakkara |
Sekoita joukkoon pilkotut Chorizomakkarat.
0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 30 min.
Sekoita varovasti ja lisää pinnalle juustoraaste. Jatka kypsennystä n 10 min.
Peitä kannella kun otat padan uunista ja anna vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
*tarjoile ranskankerma nokareen kera.
0,200 kg | Emmental, raaste |