Lue uusin asiakaslehti
Mausteinen makkarapata ála Napoli
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Mausteinen makkarapata ála Napoli

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,400 kg IsoMitta Naudanliharisotto
1,000 kg Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
3,000 l Vesi

Mittaa vuokaa IsoMitta Naudanliharisotto -aines ja Pomodoro Rosso -vihannessekoitus. Lisää vesi ja sekoita

0,600 kg Chorizomakkara

Sekoita joukkoon pilkotut Chorizomakkarat.

0,010 kg Persilja, hienonnettu, pakaste

Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 30 min.

Sekoita varovasti ja lisää pinnalle juustoraaste. Jatka kypsennystä n 10 min.

Peitä kannella kun otat padan uunista ja anna vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.

*tarjoile ranskankerma nokareen kera.

0,200 kg Emmental, raaste

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu