Lue uusin asiakaslehti
Moderni mustikkakukko
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Moderni mustikkakukko

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 2,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
1,000 kg Mustikka, pakaste
0,050 kg IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,400 kg Rouhittu ruisleipä, vähäsuolainen
0,030 kg Talkkunajauho
0,040 kg Fariinisokeri
0,040 kg Mantelijauhe

Levitä mustikat voidellun GN-vuoan pohjalle.

Ripottele kiisseliainekset marjojen pinnalle.

Levitä leipämurska, talkkunajauho ja fariinisokeri tasaisesti päälle.

Halutessasi voit lisätä vielä mantelilastuja.

Paista 160°C:ssa yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) n. 10 minuuttia.

.

1,000 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike

Tarjoa mustikkakukon kanssa Vaniljakastiketta joko sellaisenaan tai kevyesti vaahdotettuna.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu