Moderni mustikkakukko
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 2,5 kg
1,000 kg | Mustikka, pakaste |
0,050 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
0,400 kg | Rouhittu ruisleipä, vähäsuolainen |
0,030 kg | Talkkunajauho |
0,040 kg | Fariinisokeri |
0,040 kg | Mantelijauhe |
Levitä mustikat voidellun GN-vuoan pohjalle.
Ripottele kiisseliainekset marjojen pinnalle.
Levitä leipämurska, talkkunajauho ja fariinisokeri tasaisesti päälle.
Halutessasi voit lisätä vielä mantelilastuja.
Paista 160°C:ssa yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) n. 10 minuuttia.
.
1,000 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Tarjoa mustikkakukon kanssa Vaniljakastiketta joko sellaisenaan tai kevyesti vaahdotettuna.