Mustaherukka-vadelmamousse

Mustaherukka-vadelmamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,9 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,600 L Vispikerma, laktoositon
1,200 L Piimä, laktoositon
0,150 KG IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine

Vaahdota vispikerma pehmeän kuohkeaksi. Lisää vaahtoon piimä ja IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine koko ajan vatkaten.

Täytä pursotinpussi moussetäytteellä ja anna tekeytyä kylmässä hetken.
Pursota täytettä leivospohjiin, tartaletteihin tai suklaakuppeihin.

Koristele esim. marjoilla ja mintun lehdillä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu