Tilaa uutiskirje
Mustaherukka-vadelmamousse
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Mustaherukka-vadelmamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,9 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,600 L Vispikerma, laktoositon
1,200 L Piimä, laktoositon
0,150 KG IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine

Vaahdota vispikerma pehmeän kuohkeaksi. Lisää vaahtoon piimä ja IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine koko ajan vatkaten.

Täytä pursotinpussi moussetäytteellä ja anna tekeytyä kylmässä hetken.
Pursota täytettä leivospohjiin, tartaletteihin tai suklaakuppeihin.

Koristele esim. marjoilla ja mintun lehdillä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka