Lue uusin asiakaslehti
Mustaherukka-vadelmamousse
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Mustaherukka-vadelmamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,9 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,600 l Vispikerma, laktoositon
1,200 l Piimä, laktoositon
0,150 kg IsoMitta Mustaherukka-vadelmakiisseli/ -keittoaine

Vaahdota vispikerma pehmeän kuohkeaksi. Lisää vaahtoon piimä ja IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine koko ajan vatkaten.

Täytä pursotinpussi moussetäytteellä ja anna tekeytyä kylmässä hetken.

Pursota täytettä leivospohjiin, tartaletteihin tai suklaakuppeihin.

Koristele esim. marjoilla ja mintun lehdillä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu