Mustikkapiirakka
Annoksia: 28 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,8 kg
0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
0,100 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
0,050 kg | Sokeri |
Sivele leivinpaperilla vuorattu 1/1 40 mm gn-vuoka sulatetulla margariinillä ja ripottele päälle sokeria. Laita vuokaan pitzapohja ja sivele vielä pinta sulatetulla margariinillä ja ripottele pintaan sokeria. Näin saat pohjasta mureamman. Vaihtoehtoisesti
käytä pakaste murotaikinaa.
1,500 kg | Kermaviili, laktoositon |
0,400 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,180 kg | IsoMitta Vanhanajan vaniljakastike -ainekset |
0,100 kg | Sokeri |
0,500 kg | Mustikka, pakaste |
Sekoita keskenään maito, vanhan ajan vaniljakastikeaines, kermaviili ja sokeri. Levitä seos tasaisesti pohjalle ja lisää pinnalle mustikat.
Paista kiertoilmalla 200ºC noin 10 min, kunnes pinta on saanut väriä.
Tai jos käytät muropohjaa kiertoilmalla 180ºC noin 15-20 min.