Lue uusin asiakaslehti
Parsarisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Parsarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,645 kg Risotto riisi

Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.

2,581 l Vesi

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

0,006 kg Suola
0,323 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,300 kg IsoMitta Parsakeittopohja-ainekset

Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen.

Kaada kastike riisin päälle.

0,400 kg Parsa, pakaste

Varmista massan lämpötila max.+4°C

Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h

Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60% n. 30-40 min.

Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.

Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu