Parsarisotto

Parsarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,645 KG Risotto riisi

Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.

2,581 L Vesi

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min


0,006 KG Suola
0,323 L IsoMitta Keittiö kasvirasvasekoite 15 %
0,300 KG IsoMitta Parsakeittopohja -ainekset

Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle.

0,400 KG Parsa, pakaste

Varmista massan lämpötila max.+4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60%% n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Reseptit
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu