Parsarisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
0,645 kg | Risotto riisi |
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.
2,581 l | vesi |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,006 kg | Suola |
0,323 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,300 kg | IsoMitta Parsakeittopohja-ainekset |
Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle.
0,400 kg | Parsa, pakaste |
Varmista massan lämpötila max.+4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60% n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua.