Parsarisotto

Parsarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,645 KG Risotto riisi

Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.

2,581 L Vesi

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min


0,006 KG Suola
0,323 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,300 KG IsoMitta Parsakeittopohja -ainekset

Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle.

0,400 KG Parsa, pakaste

Varmista massan lämpötila max.+4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60%% n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka