Tilaa uutiskirje
Poronkäristys
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Poronkäristys

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,060 KG Voi, lakstoositon
2,000 KG Poronkäristys- tai riistakäristysliha
0,340 KG Pekoni
0,400 KG Sipulikuutio, pakaste

Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin.
(1 kg lihaa / vuoka)

Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

3,000 L Vesi
0,150 L Touch of Taste Riistafondi
Mustapippuri, kokonainen

Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit.
Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan.

Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.


Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka