Poronkäristys
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg
0,060 kg | Voi, laktoositon |
2,000 kg | Poronkäristys- tai riistakäristysliha |
0,340 kg | Pekoni |
0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin.
(1 kg lihaa / vuoka)
Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.
3,000 l | vesi |
0,150 l | Touch of Taste Riistafondi |
Mustapippuri, kokonainen |
Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit.
Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan.
Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.