Lue uusin asiakaslehti
Poronkäristys
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 4,00)

Poronkäristys

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,060 kg Voi, laktoositon
2,000 kg Poronkäristys- tai riistakäristysliha
0,340 kg Pekoni
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste

Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin.

(1 kg lihaa / vuoka)

Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

3,000 l Vesi
0,150 l Touch of Taste Riistafondi
Mustapippuri, kokonainen

Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit.

Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan.

Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu