Poronkäristys

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,060 KG Voi, lakstoositon
2,000 KG Poronkäristys- tai riistakäristysliha
0,340 KG Pekoni
0,400 KG Sipulikuutio, pakaste

Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin.
(1 kg lihaa / vuoka)

Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

3,000 L Vesi
0,150 L Touch of Taste Riistafondi
Mustapippuri, kokonainen

Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit.
Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan.

Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.


Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu