Punakaalisalaatti
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 2,4 kg
1,000 kg | Punakaali |
Suikaloi punakaali.
0,500 l | vesi |
0,100 kg | Väkiviinaetikka |
0,200 kg | Sipuliviipale, pakaste |
0,250 kg | Omenalohko, pakaste |
0,010 kg | Suola |
0,080 kg | Sokeri |
0,050 l | Ruokaöljy |
0,060 kg | IsoMitta Italialainen Yrttikylmäkastike -ainekset |
Lisää veteen sipuli, omena, suola, sokeri, öljy ja kylmäkastikeainekset.
Kiehauta liemi ja kaada kuumana kaalin päälle.
Sekoita hyvin ja jäähdytä ennen tarjoilua.
Voit hauduttaa kaalia myös pidempään ja tarjota kuumana kalan tai lihan lisäkkeenä.