Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Punakaalisalaatti

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 2,4 kg

S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,000 kg Punakaali

Suikaloi punakaali.

0,500 l Vesi
0,100 kg Väkiviinaetikka
0,200 kg Sipuliviipale, pakaste
0,250 kg Omenalohko, pakaste
0,010 kg Suola
0,080 kg Sokeri
0,050 l Ruokaöljy
0,060 kg IsoMitta Italialainen Yrttikylmäkastike -ainekset

Lisää veteen sipuli, omena, suola, sokeri, öljy ja kylmäkastikeainekset.

Kiehauta liemi ja kaada kuumana kaalin päälle.

Sekoita hyvin ja jäähdytä ennen tarjoilua.

Voit hauduttaa kaalia myös pidempään ja tarjota kuumana kalan tai lihan lisäkkeenä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu