Puolukkainen raparperipaistos

Annoksia: 37 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 3,7 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,900 L Vesi
0,200 KG IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
1,800 KG Raparperipala, pakaste
0,100 KG Puolukka, pakaste

Sekoita vesi ja kiisseliaines. Annostele parikanpalat GN-vuokaan. Mikäli käytössäsi on erittäin happamia raparperejä lisää hieman sokeria. Kaada kiisseli raparperipalojen päälle. Voita halutessasi sekoittaa raparperit kiisselin joukkoon ja annostella sitt
en vuokiin.

Murumassa
0,240 KG Margariini 60 %, laktoositon
0,130 KG Sokeri
0,095 KG Vehnäjauho
0,370 KG Kaurahiutale
0,002 KG Kaneli, jauhettu

Sekoita murumassan kaikki ainekset yleiskoneen lapavatkaimella. Ripottele mutumassa vauokaan tasisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 170C°:ssa n. 30-40 min.

Tarjoile IsoMitta Vanhan Ajan Vanilijakastikeen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu