Puolukkainen raparperipaistos

Annoksia: 37 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 3,7 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,900 L Vesi
0,200 KG IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
1,800 KG Raparperipala, pakaste
0,100 KG Puolukka, pakaste

Sekoita vesi ja kiisseliaines. Annostele parikanpalat GN-vuokaan. Mikäli käytössäsi on erittäin happamia raparperejä lisää hieman sokeria. Kaada kiisseli raparperipalojen päälle. Voita halutessasi sekoittaa raparperit kiisselin joukkoon ja annostella sitt
en vuokiin.

Murumassa
0,240 KG Margariini 60 %, laktoositon
0,130 KG Sokeri
0,095 KG Vehnäjauho
0,370 KG Kaurahiutale
0,002 KG Kaneli, jauhettu

Sekoita murumassan kaikki ainekset yleiskoneen lapavatkaimella. Ripottele mutumassa vauokaan tasisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 170C°:ssa n. 30-40 min.

Tarjoile IsoMitta Vanhan Ajan Vanilijakastikeen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka