Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Puolukkainen raparperipaistos

Annoksia: 37 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 3,7 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
0,900 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
1,800 kg Raparperipala, pakaste
0,100 kg Puolukka, pakaste

Sekoita vesi ja kiisseliaines. Annostele parikanpalat GN-vuokaan. Mikäli käytössäsi on erittäin happamia raparperejä lisää hieman sokeria. Kaada kiisseli raparperipalojen päälle. Voita halutessasi sekoittaa raparperit kiisselin joukkoon ja annostella sitt

en vuokiin.

Murumassa
0,240 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,130 kg Sokeri
0,095 kg Vehnäjauho
0,370 kg Kaurahiutale
0,002 kg Kaneli, jauhettu

Sekoita murumassan kaikki ainekset yleiskoneen lapavatkaimella. Ripottele mutumassa vauokaan tasisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 170C°:ssa n. 30-40 min.

Tarjoile IsoMitta Vanhan Ajan Vanilijakastikeen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu