Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 3,00)

Savulohimousse

Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,63 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,050 kg Bong Moussepohja-ainekset

Mittaa maito, lisää mousseainekset ja vaahdota täydellä teholla noin 5 minuutin ajan.

1,500 kg Créme fraiche, laktoositon
0,300 kg savulohi
0,100 l Ranskankerma, vähälaktoosinen
Sitruunamehu, makeuttamaton
Mustapippuri, rouhittu
Tilli, tuore
Suola

Lisää joukkoon ranskankerma ja hienonnettu lohi ja sekoita varovasti.

Lisää mausteet ja sitruunamehu.

Tarkista maku ja anna maustua kylmässä n 2h. Annostele tarjoulukulhoihin tai syötäviin annosmaljoihin.

0,180 kg Liivatelehti
0,250 l Sitruunamehu, makeuttamaton
2,000 l IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 %

Liota liivatelehdet ja sulata sitruunamehussa. Vaahdota kasvirasva pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt liivate kalamassaan tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kasvirasva. Sekoita tasaiseksi. Pakkaa voideltuihin tai kelmutettuihin vuokiin. Jäähdytä kylmiöss

ä vähintään 2-3 tuntia.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu