Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(2 ääntä, keskiarvo 3,00)

Savulohimousse

Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,63 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,050 kg Bong Moussepohja -ainekset

Mittaa maito, lisää mousseainekset ja vaahdota täydellä teholla noin 5 minuutin ajan.

1,500 kg Créme fraiche, laktoositon
0,300 kg savulohi
0,100 l Ranskankerma, vähälaktoosinen
Sitruunamehu, makeuttamaton
Mustapippuri, rouhittu
Tilli, tuore
Suola

Lisää joukkoon ranskankerma ja hienonnettu lohi ja sekoita varovasti.

Lisää mausteet ja sitruunamehu.

Tarkista maku ja anna maustua kylmässä n 2h. Annostele tarjoulukulhoihin tai syötäviin annosmaljoihin.

0,180 kg Liivatelehti
0,250 l Sitruunamehu, makeuttamaton
2,000 l IsoMitta Vispi Vispautuva kasvirasvasekoite 24 %

Liota liivatelehdet ja sulata sitruunamehussa. Vaahdota kasvirasva pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt liivate kalamassaan tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kasvirasva. Sekoita tasaiseksi. Pakkaa voideltuihin tai kelmutettuihin vuokiin. Jäähdytä kylmiöss

ä vähintään 2-3 tuntia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka