Sibeliuksen sinfoninen kalakeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,600 l | vesi |
0,001 kg | Maustepippuri, kokonainen |
0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,800 kg | Peruna, yleis-, tuore |
Keitä kuutioitu peruna miltei kypsäksi mausteiden kanssa.
0,500 kg | Pakastekala (sei, puna-ahven, kampela) |
0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,180 kg | IsoMitta Kalakastike-/keittopohja-ainekset |
0,500 l | vesi |
Suurusta keitto veteen sekoitetulla kastikepohjalla. Lisää kalakuutiot kiehuvaan keittopohjaan. Kypsennä noin 5 -10 minuuttia.
0,009 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,070 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,003 kg | Suola |
Lisää Kalafondi ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarkista maku.