Lue uusin asiakaslehti
Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
Pohja:
0,150 kg Gluteeniton suklaakeksi
0,030 kg Kookoshiutale
0,080 l Sulatettu margariini, laktoositon
Täyte:

Hienonna keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini hieman jäähtyneenä keksinmurujen ja kookoshiutaleiden joukkoon.

Levitä keksimurumassa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.

0,200 kg Jogurtti, maustamaton
0,200 l Kuohukerma, laktoositon
0,150 kg IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset

Yhdistä jogurtti, kuohukerma ja IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset.

Vaahdota vaahdoksi 10 - 15 minuuttia.

0,180 kg Appelsiini

Kuutioi tai hienonna appelsiini ja sekoita vaahtoon.

Kumoa vaahtomassa vuokaan ja tasoita pinta.

Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai yön yli ennen tarjoamista.

0,221 kg Tumma suklaa
0,147 l Vispikerma, laktoositon

Valmista suklaa kuorrute ja koristele kakun reunat valuvalla suklaakuorrutteella.

Koriste kakku muuten runsaasti mm. pilkotuilla tuoreilla hedelmillä, marjoilla ja marengilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu