Tilaa uutiskirje
Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

Pohja:
0,150 KG Gluteeniton suklaakeksi
0,030 KG Kookoshiutale
0,080 L Sulatettu margariini, laktoositon
Täyte:

Hienonna keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini hieman jäähtyneenä keksinmurujen ja kookoshiutaleiden joukkoon.
Levitä keksimurumassa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.

0,200 KG Jogurtti, maustamaton
0,200 L Kuohukerma, laktoositon
0,150 KG IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset

Yhdistä jogurtti, kuohukerma ja IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset.
Vaahdota vaahdoksi 10 - 15 minuuttia.

0,180 KG Appelsiini

Kuutioi tai hienonna appelsiini ja sekoita vaahtoon.

Kumoa vaahtomassa vuokaan ja tasoita pinta.
Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai yön yli ennen tarjoamista.


0,221 KG Tumma suklaa
0,147 L Vispikerma, laktoositon

Valmista suklaa kuorrute ja koristele kakun reunat valuvalla suklaakuorrutteella.
Koriste kakku muuten runsaasti mm. pilkotuilla tuoreilla hedelmillä, marjoilla ja marengilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka