Lue uusin asiakaslehti

Baarimestarin vinkit helppoihin cocktaileihin

Terassikausi lähenee ja cocktail-listaa pitäisi freesata? Kaipaatko uusia ideoita kesään? Pyysimme erästä rautaista ammattilaista suunnittelemaan IsoMitan Kiisseliaineksista juomalistan. Syntyi 7 marjaisaa ja hedelmäistä cocktailia.

Cocktailien makumaailma ammentaa vaikutuksia niin Caribian auringon alta kuin Suomen marjaisista metsistä. Listalla on muutama jälkiruokajuoma, raikkaita vaihtoehtoja kevääseen, pari helteellä nautittavaa ja myös talvisempia makupareja.

Useimmat cocktaileista voidaan valmistaa alkoholillisena että alkoholittomana.
 

Maku ratkaisi 

BW-ravintoloilla työskentelevä Jussi Soramies testasi, miten IsoMitan Kiisseliainekset taipuvat cocktaileihin.

– IsoMitta tuotteiden suurin etu on niiden aito maku! Marjoja ja hedelmänpaloja sisältävät kiisselit ovat aivan toista luokkaa kuin esanssiset valmissiirapit. 

Twisted Cinnamon -cocktail luottaa inkivääriin, omenaan ja kaneliin. Moccasiini on romminhuuruinen kahvicocktail. Coco Locon kookos ja mango vievät ajatukset palmun alla olevaan riippumattoon. Aprikoosi Baila Bailassa rommiin yhdistetään monia hedelmiä. IsoMitan Vanhanajan vaniljakastike tuo pehmeyden Aavikonyöhön. Suomalaisista metsistä peräisin oleva Marja Liisa viimeistellään tuoreilla vadelmilla ja mustikoilla. Mango Tango on kuin kuuma kesä lasissa. 
 

Pitää kokeilla itse!

Farangin ja Gaijinin tiskien takaa löytyvän Soramiehen suunnitteluprosessi lähti liikkeelle hänen ”kotilaboratoriossaan” tuotteisiin tutustuen ja IsoMitan eri kiisseleitä ja mousseja maistellen. 

– Kiisseleitä oli sitten helppo yhdistää niiden makumaailman kanssa yhdessä toimiviin ainesosiin ja omiin suosikkiraaka-aineisiini, pitkään alalla toiminut Soramies kertoi.

– Kiisseliaineksien sopivuus cocktaileihin yllätti minut positiivisesti. Suosittelisin kaikkia kokeilemaan tuotteita itse joko minun reseptieni kautta tai kehittelemällä itse cocktaileja. Vasta silloin todella ymmärtää millaisista tuotteista puhutaan.

IsoMitan tuotevalikoima vakuutti Soramiehen monipuolisuudellaan. Pitkä säilyvyys saa myös häneltä kehuja.  

– Kiisseli valmistuu todella nopeasti ja säilyy valmiinakin jonkin aikaa. Sitä voi tehdä juuri tarvittavan määrän, jolloin hävikki on käytännössä nolla, Soramies vinkkaa muille ravintola-alan ammattilaisille.
 


Ota yhteyttä »  

Värikkäät ja maukkaat juomat syntyvät IsoMitan Kiisseliaineksista »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu