Lue uusin asiakaslehti

Kouluruokakilpailu on täällä – haussa valtakunnan paras lasagne!

Suosittu ja arvossa pidetty Kouluruokakilpailu on jälleen täällä. Vuoden 2024 kisassa etsitään Suomen parasta lasagnea. Kisaan voivat osallistua kaiken kokoiset koulukeittiöt. Ainoa rajoitus on, että kullakin koululla voi olla vain yksi joukkue. Lasagnessa hyödynnetään IsoMitta lasagnelevyjä. Muut raaka-aineet ja lasagnen lisäkkeeksi tehtävän salaatin ainekset joukkueet saavat valita itse.

Perinteikästä ja tuttua vai jotain täysin muuta?

Tavanomaisesti lasagneen kuuluvat jauheliha ja valkokastike – mutta Kouluruokakilpailussa perinteitä saa vapaasti kirjoittaa uusiksi. Onko teidän joukkueenne versio lasagnesta tuunattu versio kaikille tutusta kouluruoasta vai keksittekö jotain uutta ja erilaista – voisiko jauhelihan tilalla olla sittenkin kalaa, kanaa, vihanneksia, juureksia tai sieniä? Onko valkokastikkeenne perinteinen vai muokattu vai korvaatteko sen kokonaan muunlaisella kastikkeella? Tulkintamahdollisuuksia on yhtä paljon kuin kokkeja – kokeilkaa vapaasti ja pyrkikää parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

Kouluruokakilpailu tekee hyvää

Kouluruokakilpailu on maan ainoa kokkikilpailu, jossa hyvää tehdään keittiössä mutta myös sen ulkopuolella. Kilpailu tarjoaa valokeilan kotimaiselle kouluruoalle ja sen tekijöille, tukee osaltaan koululaisten jaksamista opin tiellä ja esittelee uusia ja vastuullisempia työtapoja.

Kouluruokakilpailun aikataulu

24.10.2023 Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa

31.1.2024 Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy

1.2.2024 Reseptiikan teko alkaa

15.3.2024 Reseptiikan teko päättyy. Reseptit syötetään reseptipankkiin osoitteessa www.kouluruokakilpailu.fi

10.4.2024 Kisapäivä (käydään omasta koulukeittiöstä käsin)

11.4.2024 Voittajien julkistaminen
 

Ottakaa vastaan maan maistuvin haaste ja ilmoittautukaa mukaan »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu