Lue uusin asiakaslehti

Uutuus: IsoMitta Lakritsimousse

Lakritsi on syksyn jälkiruokien trendimaku

Oletko kokeillut lakritsia jälkiruoissa – jäädykkeissä tai mousseissa? Entä leivonnassa – kakkujen ja leivoksien täytteenä tai muffinsien kuorrutteena? Vasta tukkuihin saapunut uutuustuote, IsoMitta Lakritsimousse, taipuu kaikkiin näihin makoisiin herkkuihin.

IsoMitta Mousseperheen uusin musta viettelee tummanpuhuvalla maullaan ja helppoudellaan. Mousse toimii uskomattoman hyvin ihan sellaisenaankin, mutta siihen saa lisättyä oman käden jälkensä monin eri tavoin. Viimeistele lakritsimousse esimerkiksi sitruunalla, vadelmilla tai lakritsin paloilla. Rohkeimmat yhdistävät lakun brie- tai sinihomejuuston kanssa!

Lakritsimousse on suunniteltu täyttämään ammattikeittiöiden tarpeet. Se on gluteeniton ja laktoositon. Siinä ei ole kananmunaa ja lisäksi se on soijaton. Mousse valmistuu nopeasti: Lisää mousseainekset kylmään laktoosittomaan maitoon ja sekoita noin 10 minuuttia. Mousse hyytyy kylmässä tunnista vuorokauteen, riippuen kulhon suuruudesta. Pienissä kulhoissa moussen maku tasaantuu nopeammin.

Monipuolisuutensa ansioista lakritsimousse taipuu hyvin erilaisiin jälkiruokiin, ja siten vähentää ruokahävikkiä. Ylijääneen moussen voi vaikka muokata jäädykkeeksi. Jäädyke toimii hyvin myös varajälkkärinä, jos makeanystäviä onkin odotettua enemmän.

Tutustu tuotteeseen »
 

Ha-ha-halloween ja syntiset herkut

Uutuustuote on kuin tehty Halloween-jälkkäriksi. Lakritsi mahdollistaa makumaailman viemisen pimeän puolelle tai ainakin hämärän rajamaille. 

Jos kaipaat lisää ideoita halloween-herkuiksi, kurkkaa räiskyvät reseptit »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu