Lue uusin asiakaslehti

Palkitsemme ammattikeittiön tuotekehittäjän PRO-gaalassa

IsoMitta on mukana palkitsemassa horeca-alan ammattilaisia vuoden 2020 PRO Gaalassa. Työkaverien, tuttavien, yhteistyökumppanien, esimiesten ja asiakkaiden ehdotusten perusteella valitaan finaaliin pääsevät ammattilaiset.

Haku auki 14.10. asti

Nyt emme puhu varsinaisesta kilpailusta, vaan tunnustusten jakamisesta. Jo ehdokkuus itsessään on tunnustus tehdystä työstä, osaamisesta ja ammattitaidosta. Onko sinulla mielessä täydellinen ehdokas?

Ehdota »

Kaverille on mukava antaa hyvää palautetta, mutta muista, että ehdottamalla palkittavia voit voittaa 2 hengen lippupaketin PRO-gaalaan. Tässä tammikuisessa gaalassa koko horeca-alan kerma kokoontuu. Tule sinäkin! 

Vinkvink, jos arpaonni ei osu kohdilleen, niin liput ovat jo myynnissä.

Osta liput »

Tunnetko rohkeaa tuotekehittäjää?

Alla voit lukea IsoMitan palkitseman sarjan palkitsemisperusteet. Ilmianna tunnustuksen ansaitseva työkaveri tai paljasta innovatiivinen alainen! Tutustu muihin sarjoihin täältä »

Uudessa PRO-sarjassa etsitään ammattikeittiön rohkeaa tuotekehittäjää, jonka työn tuloksena syntyy täysin uusia tuotteita tai merkittäviä parannuksia nykyisiin. Hakemamme henkilö katsoo asioita tuorein silmin ja näkee laatikon ulkopuolelle. 

Innovatiivinen kehitystyötä eteenpäin luotsaava taituri lähestyy työtään asiakkaiden tarpeiden kautta. Palkinnon saaja tietää, miten käynnistää tuotekehitysprojekti, mitä se vaatii ja miten se etenee. Hän tekee kauaskantoisia ratkaisuja ja ottaa niissä huomioon tuotteiden kilpailukyvyn ja yleisen markkinatilanteen. Etsimämme henkilö kehittää itse tuotteita, materiaaleja, menetelmiä, palveluita tai prosesseja tai johtaa tuotekehitystiimiä. Tuotekehittäjä räätälöi notkeasti vastaukset yrityksen sisäiseen täsmäkysyntään tai yksittäisen asiakkaan tarpeisiin.

Tuotekehittäjä on aktiivinen edelläkävijä, joka tekee ideasta kannattavan tuotteen ja hallitsee prosessiin liittyvät tehtävät aina taustatutkimuksesta tuotteen käyttöönottoon. Rohkea visionääri ymmärtää asiakkaan ja toimintaympäristön odotukset nyt ja tulevaisuudessa. Etsimämme suunnannäyttäjä kokeilee ennakkoluulottomasti ja keksii, miten asiat tehdään paremmin.

Ehdota tässä sarjassa:

  • Ammattikeittiössä toimivaa tuotekehittäjää, joka toimii itsenäisesti, osana tiimiä, asiakasrajapinnassa tai vastaa itsenäisesti tiimin kehitystyöstä. Ammattikeittiön tuotekehittäjä on monitaitoinen osaaja, joka tuntee ruoanvalmistuksen prosessit ja toimintaympäristön vaatimukset sekä ymmärtää tulevaisuuden mahdollisuudet ja haasteet.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu