Lue uusin asiakaslehti

Tutustu herkkuguruihin!

Tässä he ovat, IsoMitan uudet herkkugurut! Sirpa Gylling, Alexander Trivedi, Veera Ahokas, Simo Pietarinen. Keitä he oikein ovat ja mikä ajaa heitä makean reseptiikan pariin? 

Etsimme jälkiruoka-ammattilaisia kehittämään makeita reseptejä IsoMitta-tuotteista. Saimme lukuisia todella herkullisia hakemuksia ja kovan pohdinnan jälkeen valitsimme alla esitellyt ammattilaiset. Keitä he oikein ovat?
 

Sirpa Gylling

Parhaassa työiässä oleva kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo, ravintolakokki, restonomi ja asiantuntija ravintola-alan yrityksiä konsultoivassa yrityksessä. Siinä on tekemistä kerrakseen, mutta siitä huolimatta Sirpalla on innostusta ryhtyä vielä herkkuguruksi.

– Olen käyttänyt monenlaisia IsoMitan mousseja ja moussepohjaa niin suolaiseen kuin makeaan ruoanlaittoon, Sirpa kertoo.

– Aion herkkuguruna kehittää arjen apua ammattikeittiöihin. Lähden siitä liikkeelle, että mahdollisimman moni pystyy valmistamaan reseptit helposti ja aikaa säästäen. Pääasia on kuitenkin, että herkut vievät asiakkaiden kielet mennessään. Gluteenittomuus tulee näkymään kehittämissäni tuotteissa.

Kuulostaapa hyvältä, tervetuloa remmiin Sirpa! Sirpan reseptejä – ja fillarointia – voi seurata Instagramissa @tirriainen76.
 

Alexander Trivedi

– No niin, morjensta!, aloittaa Alexander TikTok-videoissaan, jossa hän esittelee kehittelemiään ruokiaan. Tavaramerkiksikin muodostunut aloitus on jo monien ammattilaisten ja kotikokkaajienkin tunnistama laadun tae.

Koulutettu keittäjä hyödyntääkin nykyajan kaikki digitaaliset mahdollisuudet jakaessaan reseptejään ja osaamistaan kollegoilleen. 

– Uskon, että horeca-ala tulee tulevaisuudessa olemaan yhä lähempänä tavallista kuluttajaa. Tätä mahdollisuutta ei ole vielä täysin hyödynnetty.

Alexanderin tulevissa resepteissä yhdistyy jotain hauskaa ja kiinnostavaa, mikä valmistuu mahdollisimman helposti. 

– Sisällöllä on oltava tarkoitus ja arvo, jotta muut hyötyvät reseptistä, tiivistää Alexander.

Olemme samaa mieltä Alexanderin kanssa ja toivotamme hänet tervetulleeksi mukaan. Käy tutustumassa tarkemmin Instagramissa ja TikTokissa nimimerkillä @alexandertrivedi.
 

Veera Ahokas

Koulutukseltaan Veera on leipuri-kondiittori ja työskenteleekin alan hommissa parhaillaan. Hän opiskelee työn ohessa kondiittorikisälliksi ja päätti hakea herkkuguruksi, jotta pääsisi haastamaan taitojaan.

Makujen ilotulitusta on luvassa Veeran tulevilta resepteiltä. Jos maistatte, saatatte jäädä suorastaan sanattomaksi, niin hyviä ne kuulemma ovat!

– Lähtökohtana ovat herkulliset maut, kaunis ulkonäkö ja pieni yllätys. Haluan, että kehittelemäni tuotteet maistuvat kaikille, Veera paljastaa etukäteen.

– IsoMitan tuotteita on todella paljon ja niistähän voi keksiä vaikka mitä, kun vain päästää luovuutensa valloilleen. 

Seuraa Veeraa Instagramissa @veeran_unelmanurkka, niin mekin teemme. Hienoa saada Veera mukaan herkkuguruksi!
 

Simo Pietarinen

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: Simo Pietarinen! Makea Mestari vuosimallia 2018, Suomen kokkimaajoukkueen pastry-puolen edustaja useammalta vuodelta, keittiöpäällikkö KV-restaurantsilla, johon kuuluu Ravintola W30, kokkikoulu Espa, Degeri Sport Pub & Dine. Työtaustaa löytyy myös Helsingin ravintoloista, kuten Demosta, G.W. Sundmansilta, Luomosta ja Ravintola Solnasta. 

– Hain mukaan herkkuguruksi mielenkiinnosta tuotteisiin. Miten niitä voisi viedä eteenpäin ja mitä uusia tapoja niiden käyttöön voisi keksiä hyödyntäen omaa taustaani eri kilpailuista ja työkokemuksesta.

– Haluan leikitellä erilaisilla makuyhdistelmillä ja muodoilla. Nostan visuaalisuuden maun rinnalle tärkeäksi tekijäksi.

Nam, odotamme innolla myös Simon reseptejä. Simoa voi seurata Instagramissa tilillä @simopietarinen. Tervetuloa mukaan Simo!
 

Mikä mahtava nelikko! Luvassa on varmasti mitä makeimpia juonenkäänteitä ja jälkiruokia. Ja jatkoa seuraa: tulevaisuudessa kuulemme ja näemme, millaisia herkkuja herkkugurut taikoivat. Jaamme heidän tekemäänsä reseptiikkaa ja kyselemme kuulumisia.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu