Lue uusin asiakaslehti

UUTUUS: Laktoositon Perunasose kylmävalmistukseen

23.09.2015

IsoMitta Perunasose annos

Esivalmista, mausta asiakkaillesi, säilytä, kuljeta ja kypsennä tarjolle. IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose soveltuu sellaisenaan moneen erityisruokavalioon.

Kylmäsuurustuva Perunasose on erinomainen keittiöille, joilla ruoan menekki on epätasaista ja jakautuu kellon ympäri tai tilanteisiin, joista ruokaa kuljetetaan tarjottavaksi toisaalle.

– Uutuus on monipuolinen. Se on niin energialisäke kuin raaka-aine esimerkiksi vuokaruokiin tai vaikka perunakroketteihin. Perunasose soveltuu myös keittoihin, kuten purjo-perunasosekeittoon, sanoo Mia Kettunen IsoMitalta.

Ilman lisättyä suolaa

IsoMitta Perunasoseet

– Perunasoseeseen ei valmistuksessa ole lisätty suolaa, vaan keittiö voi lisätä joukkoon suolaa ja halutessaan voita tai margariinia asiakkaidensa maun ja tarpeiden mukaan, Kettunen jatkaa.

Perunasose valmistuu sekoittamalla kylmään veteen tai maitoon. Lisää joukkoon mausteet ja säilytä kylmässä. Tuote soveltuu sellaisenaan moneen erityisruokavalioon: perunasose on laktoositon ja maidoton, eikä se sisällä soijaa eikä kananmunaa. Valmistuksessa ei reseptin ainesosana ole myöskään käytetty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita.

Kaksi pakkauskokoa!

IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose on saatavilla 2,5 kg:n laatikossa, jossa saanto on 8,4 litraa sekä 7,5 kg:n ämpärissä, josta valmistuu 50 litraa valmista perunasosetta.

9040 IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose 2,5 kg
9041 IsoMitta Kylmäsuurustuva Perunasose 7,5 kg

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu