Lue uusin asiakaslehti

Riisipuuroa 40 hengelle – kattilat täynnä puuroo!

Joulupuurosesonki ja mantelien piilottaminen voi alkaa! Joulun alla riisipuuroa voi tarjota niin aamiaiseksi, välipalaksi kuin lounaaksikin. Ja maistuu se joulun jälkeenkin.

IsoMitta riisipuuro on ihanan pehmeäksi hautunutta herkkua. Resepti on helppo ja annoksia siitä riittää 40 hengelle.

Vaikka joulupuuro on perinteisesti tarjottu sokerin ja kanelin kera, saa riisipuuroon erilaisia makuja kiisselien avulla. Tarjoa IsoMitta Riisipuuroa esimerkiksi IsoMitta Omena-kanelikiisselin tai IsoMitta Puolukkakiisselin kanssa. IsoMitta Aprikoosikiisseli puolestaan tuo puuroon jouluista raikkautta.

Katso kaikki kiisselivaihtoehdot tästä »

Jos riisipuuroa jää yli, kokeile käyttää sitä pannukakkuihin ja leipien taikinoihin.

Kaipaatko vaihtelua riisipuurolle? 

Jouluinen riisivanukas on mainio vaihtoehto perinteiselle riisipuurolle. Reseptin pohjana toimii riisipuuro, ja voitkin käyttää siinä myös tähteeksi jäänyttä puuroa.

IsoMitta Vaniljavanukas -ainekset ja vaniljatanko tuovat täyteläistä makua vanukkaaseen. Reseptissä riisivanukas on maustettu raastetulla sitruunankuorella, mutta jouluun sopii myös tähtianis, appelsiini, inkivääri, kardemumma tai kaneli – kokeile rohkeasti. 

Annoksen viimeistelee luumuinen hilloke, jonka maussa on vivahdus omenaa ja kanelia. Tarjoa riisivanukas kylmänä!
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu