Lue uusin asiakaslehti
Broileririsotto perunahipusta
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Broileririsotto perunahipusta

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 4,2 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,150 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,400 l vesi

Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.

0,800 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,250 kg juustocreme, laktoositon
0,025 kg Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %
Valkopippuri, jauhettu

Lisää pohjaan ruokakerma, juustocreme, liemijauhe ja valkopippuri. Sekoita hyvin.

0,500 kg Broilerin fileekuutio, kypsä
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Vihanneskuutio, pakaste

Lisää jäiset vihannekset, sipuli ja broilerikuutio. Sekoita hyvin.

1,000 kg Perunahippu

Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka