Lue uusin asiakaslehti
Juusto-parsakaalipaistos
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Juusto-parsakaalipaistos

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,0 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
2,000 kg Parsakaali

Höyrytä parsakaalipalat puolikypsiksi ja lado 1/1 GN-vuokaan.

Kastike:
0,200 kg IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset
0,300 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
1,000 l vesi

Kastike:

Sekoita IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset veteen.

Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja jatka keittämistä 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta Juustocremellä.

Kaada kastike vuokaan parsakaalien päälle. Halutessasi levitä pinnalle juustoraastetta.

Gratinoi paistos kauniin ruskeaksi kuivapaistolla 180°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu