Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Juustomestarin peruna-bataattivuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg

2,600 KG Perunaviipale, raaka
1,200 KG Bataatti, oranssi
0,300 KG Sipulikuutio, pakaste

Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa.

1,300 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,800 L Maitojuoma laktoositon kevyt
0,025 L Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,025 L Touch of Taste Kasvisfondi
0,006 KG Valkopippuri, jauhettu
0,010 KG Provencen yrtit -mausteseos
Suola

Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan.
Kaada liemi vuokaan.

Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka