Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Juustomestarin peruna-bataattivuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg

2,600 kg Perunaviipale, raaka
1,200 kg Bataatti, oranssi
0,300 kg Sipulikuutio, pakaste

Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa.

1,300 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,800 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,025 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,025 l Touch of Taste Kasvisfondi
0,006 kg Valkopippuri, jauhettu
0,010 kg Provencen yrtit -mausteseos
Suola

Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan.

Kaada liemi vuokaan.

Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu