Juustomestarin peruna-bataattivuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg
2,600 | KG | Perunaviipale, raaka |
1,200 | KG | Bataatti, oranssi |
0,300 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa.
1,300 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,800 | L | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,025 | L | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
0,025 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
0,006 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
0,010 | KG | Provencen yrtit -mausteseos |
Suola |
Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan.
Kaada liemi vuokaan.
Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista.