Kasvis-fetalasagne
Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg
1,300 | L | Vesi |
0,300 | KG | Soijasuikale |
0,030 | L | Ruokaöljy |
0,250 | KG | Sipuli, kuorittu |
0,010 | KG | Chilipaprika, punainen |
0,050 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois.
Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa.
Liemi: | ||
1,200 | L | Vesi |
0,150 | KG | IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset |
0,600 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,002 | KG | Muskottipähkinä, jauhettu |
0,004 | KG | Salvia, kuivattu |
0,002 | KG | Kirveli |
0,010 | KG | Valkosipuli |
0,100 | L | Chilikastike, makea |
0,050 | KG | Lehtipinaatti, pakaste |
0,150 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna.
Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta.
Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti.
0,600 | KG | IsoMitta Lasagnelevy |
0,070 | KG | Fetajuusto, kuutioitu |
0,500 | KG | Oliivi, kivetön, musta |
Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett
a.
Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä.
Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia.