Kasvis-fetalasagne

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana

1,300 L Vesi
0,300 KG Soijasuikale
0,030 L Ruokaöljy
0,250 KG Sipuli, kuorittu
0,010 KG Chilipaprika, punainen
0,050 L Touch of Taste Kasvisfondi

Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois.
Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa.

Liemi:
1,200 L Vesi
0,150 KG IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset
0,600 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 KG Muskottipähkinä, jauhettu
0,004 KG Salvia, kuivattu
0,002 KG Kirveli
0,010 KG Valkosipuli
0,100 L Chilikastike, makea
0,050 KG Lehtipinaatti, pakaste
0,150 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna.
Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta.
Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti.

0,600 KG IsoMitta Lasagnelevy
0,070 KG Fetajuusto, kuutioitu
0,500 KG Oliivi, kivetön, musta

Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett
a.
Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä.
Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu