Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Kasvis-fetalasagne

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana

1,300 L Vesi
0,300 KG Soijasuikale
0,030 L Ruokaöljy
0,250 KG Sipuli, kuorittu
0,010 KG Chilipaprika, punainen
0,050 L Touch of Taste Kasvisfondi

Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois.
Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa.

Liemi:
1,200 L Vesi
0,150 KG IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset
0,600 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 KG Muskottipähkinä, jauhettu
0,004 KG Salvia, kuivattu
0,002 KG Kirveli
0,010 KG Valkosipuli
0,100 L Chilikastike, makea
0,050 KG Lehtipinaatti, pakaste
0,150 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna.
Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta.
Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti.

0,600 KG IsoMitta Lasagnelevy
0,070 KG Fetajuusto, kuutioitu
0,500 KG Oliivi, kivetön, musta

Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett
a.
Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä.
Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka