Yökyöpelin kebab-pastavuoka
Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,6 kg
0,700 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
0,500 | KG | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
0,600 | KG | Kebab-liha |
Sekoita voideltuun GN-vuokaan pasta, vihannessekoitus ja kebab-lastut.
3,000 | L | Vesi |
0,350 | KG | IsoMitta Tomaatti kastike-/keittopohja-ainekset |
0,080 | L | Touch of Taste Häränlihafondi |
1,000 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,004 | KG | Välimeren yrttimausteseos, suolaton |
0,300 | KG | Tomaattimurska |
0,150 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
0,080 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Suola |
Sekoita kastikeaines, vesi, tomaattimurska, mausteet ja juustocreme tasaiseksi liemeksi. Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle, sekoita hyvin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa noin 40-50min.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
*Kebab lihan voi hyvin vaihtaa esim. nautalastuun, broilerikuutioon, härkäpapurouheeseen jne. Mikäli vaihdat tuotteen kasvistuotteeksi, muistathan vaihtaa sitten myös fondin kasvisvaihtoehtoon.