Yökyöpelin kebab-pastavuoka

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,700 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,500 KG Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
0,600 KG Kebab-liha

Sekoita voideltuun GN-vuokaan pasta, vihannessekoitus ja kebab-lastut.

3,000 L Vesi
0,350 KG IsoMitta Tomaatti kastike-/keittopohja-ainekset
0,080 L Touch of Taste Häränlihafondi
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,004 KG Välimeren yrttimausteseos, suolaton
0,300 KG Tomaattimurska
0,150 KG Juustoraasteseos, laktoositon
0,080 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
Suola

Sekoita kastikeaines, vesi, tomaattimurska, mausteet ja juustocreme tasaiseksi liemeksi. Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle, sekoita hyvin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa noin 40-50min.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
*Kebab lihan voi hyvin vaihtaa esim. nautalastuun, broilerikuutioon, härkäpapurouheeseen jne. Mikäli vaihdat tuotteen kasvistuotteeksi, muistathan vaihtaa sitten myös fondin kasvisvaihtoehtoon.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu