Kiinalainen naudanlihapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg
2,500 | L | Vesi |
0,100 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
0,063 | KG | IsoMitta Ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja |
Sekoita IsoMitta Vaalea ja ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min.
0,125 | L | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
0,125 | L | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
Lisää Touch of Taste Vaalea vasikanfondi ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,125 | KG | Punaviinietikka |
0,050 | KG | Fariinisokeri |
0,063 | KG | Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom |
Lisää etikka, fariinisokeri ja Mrs Cheng s Soijakastike, sekoita.
1,500 | KG | Atria Murea Nauta, irtopakaste |
0,500 | KG | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
0,375 | KG | Paprikasuikale, säilyke |
0,375 | KG | Papu, vihreä, pitkä, pakaste |
Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.