Kysu Broileri-kurpitsavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
2,200 kg | Perunakuutio, kypsä |
0,400 kg | Kurpitsakuutio, pakaste |
0,400 kg | Kurpitsapala, mangoinen |
0,010 kg | Sipulihiutale |
0,800 kg | Broileri, jauheliha, kypsä |
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan peruna. kurpitsakuutio, kurpitsapikkelssi, kypsä broilerin jauheliha sekä sipulijauhe
1,000 l | vesi |
0,060 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,100 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
0,250 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,250 l | Kookoskerma |
0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,020 kg | Kanaliemi |
0,010 kg | Suola |
0,008 kg | inkivääri, maustepyree |
Valmista liemi
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset, ruokakerma, kookoskerma ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, sekota tasaiseksi.
Lisää lopuksi liemeen mausteet ja sekoita.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita.
Tarkista massan lämpötila, että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.