Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Kysu Broileri-kurpitsavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
2,200 kg Perunakuutio, kypsä
0,400 kg Kurpitsakuutio, pakaste
0,400 kg Kurpitsapala, mangoinen
0,010 kg Sipulihiutale
0,800 kg Broileri, jauheliha, kypsä

Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan peruna. kurpitsakuutio, kurpitsapikkelssi, kypsä broilerin jauheliha sekä sipulijauhe

1,000 l vesi
0,060 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,100 kg IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset
0,250 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,250 l Kookoskerma
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,020 kg Kanaliemi
0,010 kg Suola
0,008 kg inkivääri, maustepyree

Valmista liemi

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

Lisää IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset, ruokakerma, kookoskerma ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, sekota tasaiseksi.

Lisää lopuksi liemeen mausteet ja sekoita.

Kaada liemi vuokaan ja sekoita.

Tarkista massan lämpötila, että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.

Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu