Lohiterriiniä
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 2,8 kg
1,800 kg | Kirjolohi |
0,400 kg | Kananmunan valkuainen |
0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
0,160 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,700 l | Kuohukerma, vähälaktoosinen |
Fileoi lohi ruodottomaksi ja hienonna kutterissa tasaiseksi massaksi. Voit käyttää myös valmista kirjolohimassaa.
Lisää kalamassaan valkuaiset, valkopippuri ja Touch of Taste Hummerifondi.
Vaahdota vispikerma ja lisää nostellen massaan.
Vuoraa vuoka kelmulla ja täytä massalla. Käännä kelmun reunat tiiviisti massan päälle.
Kypsennä höyryssä noin 35 - 40 minuuttia tai kunnes terriinin sisälämpötila on 65°C.
Terriiniin saa väriä ja ilmettä sekoittamalla massaan erilaisia lisukkeita, kuten katkarapuja, kalanpaloja tai höyrytettyjä kasviksia.