Lue uusin asiakaslehti
Paahdettu paprika -liemi
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(3 ääntä, keskiarvo 4,00)

Paahdettu paprika -liemi

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,000 kg Paprika, punainen
0,700 l Rypsiöljy
0,050 kg Sokeri
0,005 kg Suola
0,100 l Touch of Taste Hummerifondi
0,050 kg Santa Maria Orange-Pepper
0,010 kg Tilli, tuore

Puolita ja puhdista tuoreet paprikat. Paahda uunissa tumman ruskeiksi. Laita kulhoon kuumat paprikat, peitä kelmulla ja anna seistä n. 30 min.

Kuori paahdetut paprikat ja laita kannuun.

Lisää öljy ja muut aineet, sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Anna seistä n.1h ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu