Lue uusin asiakaslehti
Parsakaali-juustopiirakka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Parsakaali-juustopiirakka

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg

Täyte:
0,300 l Vesi
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,005 kg Valkosipulirouhe
0,100 kg IsoMitta Parsakaalikeittoainekset
0,100 l Kuohukerma, laktoositon
0,001 kg Mustapippuri, jauhettu
0,600 kg Parsakaali, pakaste
0,100 kg Juustoraasteseos, laktoositon

Kuumenna padassa vesi, sipuli ja IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset.

Lisää kuohukerma, mausteet, parsakaalinuput ja juustoraaste.

Kiehauta.

0,400 kg IsoMitta Pizzapohja
0,150 kg Vuohenjuusto

Laita pizzapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää kuutioitu vuohenjuusto.

Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 200ºC:ssa 5-10 min.

Vinkki! Korvaa vuohenjuusto fetajuustolla tai kuutioidulla cheddarjuustolla. Täytteeseen voi lisätä myös erilaisia kasviksia tai kasvissekoituksia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu