Parsakaali-juustopiirakka
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg
Täyte: | |
0,300 l | vesi |
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,005 kg | Valkosipulirouhe |
0,100 kg | IsoMitta Parsakaalikeittoainekset |
0,100 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,600 kg | Parsakaali, pakaste |
0,100 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Kuumenna padassa vesi, sipuli ja IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset.
Lisää kuohukerma, mausteet, parsakaalinuput ja juustoraaste.
Kiehauta.
0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
0,150 kg | Vuohenjuusto |
Laita pizzapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää kuutioitu vuohenjuusto.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 200ºC:ssa 5-10 min.
Vinkki! Korvaa vuohenjuusto fetajuustolla tai kuutioidulla cheddarjuustolla. Täytteeseen voi lisätä myös erilaisia kasviksia tai kasvissekoituksia.