Parsakaali-juustopiirakka
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg
Täyte: | ||
0,300 | L | Vesi |
0,100 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,005 | KG | Valkosipulirouhe |
0,100 | KG | IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset |
0,100 | L | Kuohukerma, laktoositon |
0,001 | KG | Mustapippuri, jauhettu |
0,600 | KG | Parsakaali, pakaste |
0,100 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Kuumenna padassa vesi, sipuli ja IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset.
Lisää kuohukerma, mausteet, parsakaalinuput ja juustoraaste.
Kiehauta.
0,400 | KG | IsoMitta Pizzapohja |
0,150 | KG | Vuohenjuusto |
Laita pizzapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää kuutioitu vuohenjuusto.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 200ºC:ssa 5-10 min.
Vinkki! Korvaa vuohenjuusto fetajuustolla tai kuutioidulla cheddarjuustolla. Täytteeseen voi lisätä myös erilaisia kasviksia tai kasvissekoituksia.