Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Parsakaali-juustopiirakka

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg

Täyte:
0,300 L Vesi
0,100 KG Sipulikuutio, pakaste
0,005 KG Valkosipulirouhe
0,100 KG IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset
0,100 L Kuohukerma, laktoositon
0,001 KG Mustapippuri, jauhettu
0,600 KG Parsakaali, pakaste
0,100 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Kuumenna padassa vesi, sipuli ja IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset.

Lisää kuohukerma, mausteet, parsakaalinuput ja juustoraaste.
Kiehauta.

0,400 KG IsoMitta Pizzapohja
0,150 KG Vuohenjuusto

Laita pizzapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää kuutioitu vuohenjuusto.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 200ºC:ssa 5-10 min.

Vinkki! Korvaa vuohenjuusto fetajuustolla tai kuutioidulla cheddarjuustolla. Täytteeseen voi lisätä myös erilaisia kasviksia tai kasvissekoituksia.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka