Lue uusin asiakaslehti
Punainen jauheliha-kaalipata
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Punainen jauheliha-kaalipata

Annoksia: 70 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 21,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
2,500 kg Jauheliha, sika-nauta
11,000 l Vesi
1,500 kg Tomaattimurska
3,200 kg IsoMitta Italianpata-ainekset
3,000 kg Valkokaali
1,000 kg Herne, pakaste
0,300 kg Taloussiirappi
Meirami

Kypsennä jauheliha padan pohjalla, lisää vesi ja tomaattimurska, kuumenna.

Kaada Italian pata-ainekset kiehuvaan patapohjaan, lisää myös suikaloidut kaalit.

Hauduta noin 50 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

Lisää lopuksi pakasteherneet, mausta ja kuumenna.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu