Punainen jauheliha-kaalipata

Annoksia: 70 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 21,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

2,500 KG Jauheliha, sika-nauta
11,000 L Vesi
1,500 KG Tomaattimurska
3,200 KG IsoMitta Italianpata -ainekset
3,000 KG Valkokaali
1,000 KG Herne, pakaste
0,300 KG Taloussiirappi
Meirami

Kypsennä jauheliha padan pohjalla, lisää vesi ja tomaattimurska, kuumenna.
Kaada Italian pata-ainekset kiehuvaan patapohjaan, lisää myös suikaloidut kaalit.
Hauduta noin 50 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää lopuksi pakasteherneet, mausta ja kuumenna.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu