Punainen jauheliha-kaalipata

Punainen jauheliha-kaalipata

Annoksia: 70 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 21,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

2,500 KG Jauheliha, sika-nauta
11,000 L Vesi
1,500 KG Tomaattimurska
3,200 KG IsoMitta Italianpata -ainekset
3,000 KG Valkokaali
1,000 KG Herne, pakaste
0,300 KG Taloussiirappi
Meirami

Kypsennä jauheliha padan pohjalla, lisää vesi ja tomaattimurska, kuumenna.
Kaada Italian pata-ainekset kiehuvaan patapohjaan, lisää myös suikaloidut kaalit.
Hauduta noin 50 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää lopuksi pakasteherneet, mausta ja kuumenna.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka