Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
0,900 kg | Kvinoa, suomalainen |
14,000 l | vesi |
Mittaa kvnioa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla.
Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä kahdeksan minuuttia.
4,000 kg | Punajuurikuutio |
0,120 l | Ruokaöljy |
0,050 kg | Piparjuuriraaste |
0,020 kg | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna öljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
5,000 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
2,000 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
12,500 l | vesi |
0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
1,000 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
Lisää joukkoon kastikainekset, pippuri, juusto ja neste.
Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä viisi minuuttia.
5,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
1,000 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen.
Yhteen vuokaan menee viisi levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta.
Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.