Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
0,900 | KG | Kvinoa, suomalainen |
14,000 | L | Vesi |
Mittaa kvnioa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla.
Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä kahdeksan minuuttia.
4,000 | KG | Punajuurikuutio |
0,120 | L | Ruokaöljy |
0,050 | KG | Piparjuuriraaste |
0,020 | KG | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna öljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
5,000 | L | Maitojuoma laktoositon kevyt |
2,000 | KG | IsoMitta Lasagnekastike -ainekset |
12,500 | L | Vesi |
0,005 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
1,000 | KG | Fetajuusto, kuutioitu |
Lisää joukkoon kastikainekset, pippuri, juusto ja neste.
Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä viisi minuuttia.
5,000 | KG | IsoMitta Lasagnelevy |
1,000 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen.
Yhteen vuokaan menee viisi levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta.
Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.