Lue uusin asiakaslehti
Quornlasagne
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Quornlasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
Kastike 1
1,200 l Vesi
2,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,000 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste

Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.

Kastike1, Juustokastike

Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna.

Kastike 2
6,400 l Vesi
1,600 kg Quorn, rouhe, pakaste
1,860 kg Tomaattimurska
0,800 kg Tomaattisose
0,200 kg Blå Band Kuivattu Sipulikuutio
0,120 kg Valkosipulirouhe
0,016 kg Basilika, kuivattu
0,008 kg Mustapippuri, rouhittu
0,020 kg Oregano
0,044 kg IsoMitta Kasvisliemiainekset
0,340 kg Fariinisokeri
0,240 l Chilikastike, makea

Kastike 2, quorn-kastike

Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines.

Kuumenna n. 5 min.

Kokoaminen
1,800 kg Kesäkurpitsa
3,200 kg IsoMitta Lasagnelevy
0,800 kg Emmental, raaste

Kokoaminen:

Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet.

Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle:

Laita vuoanpohjalle;

quorn-kastiketta 0,6kg

tuorepastalevy

quorn-kastiketta 0,6kg

kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg

juustokastiketta 0,3kg

tuorepastalevy

quorn-kastiketta 0,6kg

tuorepastalevy

quorn-kastiketta 0,6kg

Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa.

tuorepastalevy

juustokastiketta 0,9kg

ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%, 20min ja 160C°, kosteus 50% 20min.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu