Quornlasagne

Quornlasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

Kastike 1
1,200 L Vesi
2,000 L IsoMitta Keittiö kasvirasvasekoite 15 %
2,000 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Kastike1, Juustokastike
Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna.

Kastike 2
6,400 L Vesi
1,600 KG Quorn, rouhe, pakaste
1,860 KG Tomaattimurska
0,800 KG Tomaattisose
0,200 KG Blå Band Kuivattu sipulikuutio
0,120 KG Valkosipulirouhe
0,016 KG Basilika, kuivattu
0,008 KG Mustapippuri, rouhittu
0,020 KG Oregano
0,044 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,340 KG Fariinisokeri
0,240 L Chilikastike, makea

Kastike 2, quorn-kastike
Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines.
Kuumenna n. 5 min.

Kokoaminen
1,800 KG Kesäkurpitsa
3,200 KG IsoMitta Lasagnelevy
0,800 KG Emmental, raaste

Kokoaminen:
Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet.
Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle:
Laita vuoanpohjalle;
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg
juustokastiketta 0,3kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg

Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa.

tuorepastalevy
juustokastiketta 0,9kg
ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%%, 20min ja 160C°, kosteus 50%% 20min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tuotteet
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu