Quornlasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
Kastike 1 | |
1,200 l | vesi |
2,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,000 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Kastike1, Juustokastike
Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna.
Kastike 2 | |
6,400 l | vesi |
1,600 kg | Quorn, rouhe, pakaste |
1,860 kg | Tomaattimurska |
0,800 kg | Tomaattisose |
0,200 kg | Blå Band Kuivattu Sipulikuutio |
0,120 kg | Valkosipulirouhe |
0,016 kg | Basilika, kuivattu |
0,008 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,020 kg | Oregano |
0,044 kg | IsoMitta Kasvisliemiainekset |
0,340 kg | Fariinisokeri |
0,240 l | Chilikastike, makea |
Kastike 2, quorn-kastike
Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines.
Kuumenna n. 5 min.
Kokoaminen | |
1,800 kg | Kesäkurpitsa |
3,200 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
0,800 kg | Emmental, raaste |
Kokoaminen:
Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet.
Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle:
Laita vuoanpohjalle;
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg
juustokastiketta 0,3kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa.
tuorepastalevy
juustokastiketta 0,9kg
ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%, 20min ja 160C°, kosteus 50% 20min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.