Sitruuna-tuorejuustokakku
Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,1 kg
0,250 kg | Vetopohja, tumma |
Leikkaa vetopohja tarvittaessa oikean kokoiseksi GN- vuokaan. Voit kostuttaa maidolla hallutessasi.
0,900 l | Kevytmaito |
0,400 kg | IsoMitta Sitruunavaahtoainekset |
0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,350 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Limekuori, raastettu, kiehautettu |
Mittaa maito ja lisää joukkoon sitruunavaahtoaines vaahdota täydellä teholla yli 5 min.(isot määrät) Lisää joukkoon vaniljakastike ja jatka vaahdottamista vielä.Lisää tuorejuusto ja sekoita voimakkaasta vielä hetki.
Voit halutessasi käyttää raastettua limenkuorta maustamaan kakkua.
Lisää raastettua limenkuorta kakkumassan joukkoon 30g
Voit laittaa liivatelehtiä 4kpl mikäli haluat tanakamman kakun.
Hyydytäkakku ja tarjoa seuraavana päivänä.